Vintage!

Idag har jag dragit mitt strå till stacken när det kommer till att spara på miljön! Jag var inne på Röda Korset efter skolan och köpte ett par gamla Levi's som jag ska klippa av till sommarshorts. Billigt var det också, bara 30 spänn.
   Jag tror inte jag ska göra mycket mer med dem, de var så mörka i färgen. Om jag hittar ett par ljusare någon annan gång funderar jag på att klippa av dem med men sy fast svart spets i underkanten på byxbenen, kan bli grymmt snyggt. Och så vil jag ha ett par som jag kan spruta klorin på. Jag blir helt till mig när jag tänker på möjligheterna!
   Sedan funderar jag på att skaffa en jeansjacka till våren, isåfall vill jag ha en svart/stonewashed som jag kan skriva något snyggt på ryggen på, med textilfärg.
   Jag tycker det är mycket roligare att göra sina kläder personligare på det här sättet, och det är inte svårt heller. Färg som man använder i tvättmaskinen finns i välsorterade livsmedelsbutiker och textilfärg som man målar med penslar finns på bland annat Panduro. Antingen kan man styla om gamla kläder man hittar i garderoben, köpa begagnade för en billig penning eller gå loss på ett H&M plagg(känn din anarkistiska sida jubla). 

yummy!

Jag var inne på Bodyshop igår och köpte en ny fuktkräm, och den luktar himmelskt. Jag gillar att lukta gott, tror jag ska fortsätta med det :)

Organiskt?

Ja, organisk mat ska ju vara så himla nyttig. Jag undrar bara hur jag ska kunna äta organiskt när jag går i skolan och därför äter skolans lunch och dessutom äter alla andra mål hemma, och där är det mamma som bestämmer. Sedan blir det ju lite jobbigt att hitta organiska matställen när man är ute också... Och dyrt.
Nej, jag blir nog aldrig riktigt duktig med någon hälsosam diet.

Familjen riktigt annorlunda

Jag gillar att titta på programmet Familjen annorlunda på tv4, en sorts dokumnetärserie om tre familjer som har ovanligt många barn. Jag tycker det är lite mysigt att se när de ska på utflykter osv. Men jag tycker inte att det är mysigt när föräldrarna sedan ska berätta hur det står till med deras sexliv.
Snälla, ni har tio barn, så sitt inte och beklaga er i TV över att ni inte har tid för varandra. Det är ganska uppenbart att ni har tillräckligt med kvalitetstid.

RSS 2.0